HOLLANDSE KAAS

In ons assortiment hebben we tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Nieuw in ons assortiment zijn de Biologische kazen van geiten- en koeienmelk. Je kunt bij ons ook terecht voor heerlijke light kazen met minder vet. 

En het belangrijkste: onze kaas is altijd heerlijk vers!

 

BUITENLANDSE KAAS

Onze buitenlandse kazen zijn om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het. Heerlijke speciale kazen uit heel Europa. Vraag ons gerust om advies bij het samenstellen van de ideale kaasplank voor bij de borrel of na een goed diner. En wil je een echt mooie kaasfondue? Wij hebben het recept en raspen de kaas ter plekke voor je, verser kan gewoon niet! 

En... altijd de beste kwaliteit!

 

NOTEN

Onze noten zijn altijd vers. Of je nu van cashewnoten, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Alexanderhoeve heeft het. Onze notenbar ligt vol met heerlijke vers gebrande noten en luxe notenmelanges. 

Altijd gebrand op kwaliteit!

 

WIJN

Bij Alexanderhoeve kun je ook terecht voor de lekkerste wijnen uit heel Europa. Mooie volle rode wijnen voor bij een heerlijk vleesgerecht of frisse witte wijn voor bij de kaasfondue. Mooie port voor bij de kaasplank of heerlijke biologische wijn voor een verantwoorde keuze. En ken je onze huiswijn al? Een heerlijke Portugese wijn onder ons eigen label in rood, wit en rosé.

Proost, santé, cheers!

 

KADOPAKKETTEN

Ben je op zoek naar een mooi en smakelijk kadopakket voor relaties of gewoon als cadeau voor familie of vrienden? Wij stellen grag het ideale pakket voor je samen met onze kaas, noten, wijn, chocolade of wat dan ook. Zo kom je altijd goed en verrassend voor de dag.

Voor elk budget een mooi pakket!