VACATURE WINKELBEGELEIDER

Alexanderhoeve kaas & noten is een franchise organisatie met ruim 70 winkels in Midden-Nederland / De Randstad. In deze winkels worden de mooiste kazen uit binnen- en buitenland verkocht. Daarnaast bestaat het assortiment uit noten, wijn, chocolade en andere delicatessen. De winkels bevinden zich op mooie lokaties en maken allemaal gebruik van onze huisstijl, de twee-wekelijkse acties en ons jaarlijks doorlopend marketingplan.

Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een

WINKELBEGELEIDER M/V

Als winkelbegeleider ondersteun je de franchisenemers binnen onze organisatie o.a. op het gebied van assortiment, marketing, acties en promotiemateriaal. Ben jij thuis in de retail en houd je van kaas en andere delicatessen? En wil je vanuit jouw expertise en passie onze ondernemers helpen hun winkel te runnen en vernieuwend en relevant te blijven? Dan is dit misschien wel jouw ideale baan! 

Alexanderhoeve biedt:
- Een goed marktconform salaris;
- Een zelfstandige functie binnen een enthousiast team van specialisten, waarin je onze ondernemers begeleidt en contact onderhoudt tussen de ondernemers en ons marketingbureau;
- Een auto, telefoon en laptop van de zaak;
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je ervaring in de retail en verstand van en passie voor kaas en overige delicatessen? 
Wil je onze ondernemers, zowel in bestaande als nieuw te openen winkels begeleiden?
Word je enthousiast van tevreden consumenten en blije ondernemers? 
Ben je flexibel als het gaat om werktijden?
Kun je snel schakelen en denk je oplossingsgericht?
En draag je graag idee├źn aand die bijdragen aan het succes van onze winkels?

Mail dan je sollicitatie naar sollicitatie@alexanderhoevekaas.nl of neem contact op met Theo van Dijk via 06 - 5313 0439.